DENİZLİ / ÇİVRİL - Şehit Ömer Kağan Kandemir Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile "Minik Eller, Büyük Hayaller Etkinliği" kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Süleyman EREN'in sunuculuğunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan program Okul Müdürü Bilal BULUT'un günü anlam ve önemini belirten konuşmalarını yapması ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya KOCAKAPLAN ve okulumuzdan desteklerini esirgemeyen Kandemir Ailesi'nin de katılarak bizleri onurlandığı programda öğrencilerimiz Müdür Yardımcısı Volkan AKTAŞ yönetimindeki halk oyunları gösterilerini sergilediler. Program, Türkçe Öğretmeni Ceyda KIRBAÇ'ın öğrencilerimizle birlikte hazırladığı canlı resim defilesiyle sona erdi. Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları gösterilerle büyük alkış topladılar. Milli Eğitim Müdürü Ziya KOCAKAPLAN başta olmak üzere Kandemir Ailesi ve programa teşrif eden bütün velilerimize, misafirlerimize teşekkür ederiz.