DENİZLİ / ÇİVRİL - Şehit Ömer Kağan Kandemir Ortaokulu

Şehit Ömer Kağan Kandemir Ortaokulu

Adres
ŞEHİTLER MAH. DEDEKORKUT CAD. ŞEHIT ÖMER KAĞAN KANDEMIR ORTAOKULU BLOK NO 2/2 ÇİVRİL / DENİZLİ
Vizyon
VİZYONUMUZ Bilgi çağının gerektirdiğibilgi beceri değer ve teknolojiyi etkin kullanıp okulumuzda eğitim ve öğrenimi en üst seviyeye çıkarmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrenmeyi öğrenmiş,özgürce düşünebilen,ahlaki değerlere saygılı,kendini rahatça ifade edebilen öğrenciler yetiştirmek.
08:50 ve 15:30 arası
Ulaşım
Yaya olarak ulaşılabileceği gibi konuma göre araca da ihtiyaç duyulabilir. Servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Şehitler Mah. Dedekorkut Cad Blok No: 2/2 Çivril/DENİZLİ adresindedir. Bulunduğumuz İlçe 60.333 nüfusludur. İlçemiz imkanları bakımından kendi kendine yeter durumdadır.
Okulumuz ilçe Merkezindedir.İl Merkezine uzaklığı 90 km´dir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun ilçe çapında düzenlenen müsabakalara katılan Voleybol ve Futsal takımları bulunmaktadır.